Aan:
BV De Maatschappij

Levensweg 66
9999 ED ’T Einde

 

Datum:            6 augustus 2014

 

Betreft:            Open sollicitatie

 

Geachte Maatschappij,
Middels dit schrijven meld ik mij op voorhand aan voor een functie welke mogelijk vacant is of wordt.

Het kan zijn dat ik op dit moment nog niet volledig voldoe aan alle gestelde eisen, maar ik ben bereid om hier aan te werken en zo alle gestelde eisen mij eigen te maken. Omdat ik autodidactisch ben, ben ik van mening snel over de juiste functie-eisen te kunnen beschikken.

Waarschijnlijk achten jullie mij op dit moment te jong en heb ik nog niet de uiterlijke kenmerken die bij de perfecte kandidaat passen. Ik weet dat de tijd zijn werk zal doen. Ik zal dus snel grijzer en grijzer worden. Tevens zal mijn uiterlijk vanzelf veranderen onder invloed van het leven. De sporen die het leven achter zullen laten maken van het nu goed uitzien binnen afzienbare tijd een verlopen kop. 

Ik heb een scherpe blik, dus het waarnemen wat voor deze functie nodig is, kan ik naar behoren uitvoeren. Tevens heb ik mijn eigen benen waardoor ik mij goed kan verplaatsen naar de diverse locatie waar de functie uitgevoerd kan worden.

Ook bezit ik over voldoende zelfkennis, waardoor ik weet binnenkort een aantal eigenschappen zal hebben welke voor de functie, die ik voor ogen heb, goed van pas zullen komen. Frustraties ben ik nu al aan het opsparen. Ik ben niet gebonden dus ik kan op elk gewenst moment ingezet worden.

Met deze korte inleiding van mijzelf hoop ik dat u mijn sollicitatie serieus behandeld. Wanneer de functie van oude viezerik vacant komt, ben ik bereid te komen kijken naar de dames op uw kantoor.

 

Hoogachtend,

Een reactie maakt mij blij

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.