De opzwepende klanken van de muziek deed ons al enige tijd bewegen over de dansvloer. Samen gingen we helemaal op in de muziek, die ons steeds dichter tegen elkaar aan deed bewegen. Het enige wat we nog hoorde, nog voelde was de muziek en onze lichamen die ritmisch in elkaar aan het opgaan waren.
Met mijn rechterhand laag op haar onderrug beroerde net niet haar billen, maar drukte haar al bewegend wel dichter en strakker tegen mijn aan. De warmte van het dansen en ons samen zijn was duidelijk voelbaar door de kleding heen. Haar bovenlichaam drukte tegen mijn borst en onze onderlichamen schuurde langs elkaar op de maat van de muziek. Ik voelde haar opwinding en zij moest die van mij gevoeld hebben. Ik hoorde door de muziek zacht gehijg wat mee ging op ons ritme.

Op de slot akkoorden van de muziek duwde ik haar licht van mij af om haar zo met mijn andere arm in een draai te sturen. Ik liet haar de laatste akkoorden draaien en draaien. De lange gekrulde lokken zwierde achter haar, licht achterover gebogen hoofd, aan. Haar haar streelde bij het langsgaan mij borstkas. Zij merkte niet door het draaien dat ik haar langzaam richting een ruste plek dirigeerde. Bij de laatste klanken draaide ik haar nog eenmaal waarna ik haar direct tegen mij aantrok en met mijn andere hand iets optilde. Als reflex sloeg ze haar benen om mijn heupen. Met een stap drukte ik haar rug tegen de muur en pakte haar handen welke ik hoger tegen de muur hield.

Mijn lippen zochten haar nek en kuste haar huid warm. Ze kon nauwelijks bewegen maar de kreetjes van genot fluisterde in mijn oren, ook haar benen lieten merken dat ze mijn doen waardeerde. Steviger en steviger klemde ze zicht vast om mijn heupen. Zo stevig drukte ze zich tegen mijn aan dat mijn kloppende lid zowat door de stof van haar rok en slip heen werd gedrukt. Langzaam begon ze met haar heupen te bewegen. Ik merkte dat haar rokje langzaam omhoog kroop en voelde haar zoetige warmte nog dichter bij die van mij. Al wrijvend zorgde ze voor nog meer verharding. Terwijl zij mij langzaam bereed haalde ik mijn lippen van haar nek om zo onze lippen samen te laten smelten. Warme zachte lippen beroerde die van mij wat leidde tot, dat ze haar mond licht opende en mijn tong samen liet spelen met de hare.
Alleen nog geluiden en warmte van genot vulde de ruimte om ons. Zij ging helemaal op in mij en ik in haar. Zonder dat ze merkte bewoog ik mijn rechter hand naar beneden. Een ruk aan haar slip deed de stof scheuren. Haar slip wierp ik naast ons op de grond. Tilde haar iets verder op waarna ik mijn rits opende. Ik liet haar langzaam zakken. Tot ik de warmte en vochtigheid op mij voelde. Even hield ik haar stil en keek in haar ogen, vol lust gaven ze al zuchtend toestemming. Ik liet haar los.

Terwijl ze langzaam over mij heen zakte drukte ik haar armen weer tegen de muur. Stevig was mijn grip op haar en ritmisch mijn bewegingen. De muziek die op de achtergrond weer aanwezig was bepaalde het ritme van in en uit glijden. Met haar stevig in de greep van mij armen bleven de beweging opvolgen sneller en intenser op de toenemende klanken van de nu nog meer opzwepende muziek.

11 comments on “Intense dans
 1. Judith schreef:

  Zachtjes meewiegen
  Zwoel bewegend
  Tot de bandoleon
  Ons opzweept
  In zijn tropisch ritme
  En onze dans
  Onstuimig kantelt

  Heupen houden
  Elkaar gevangen
  In elke pas
  Die passie danst
  Dringt hartstocht
  Heftig hard
  Naar binnen

 2. De Bruyn rolande schreef:

  Prachtig , gevoelig en passioneel…lijkt wel een blad uit 50 tinten grijs ( een boek dat ik prachtig geschreven vind ) Krijgt men wel warm heel warm van….mooi….

 3. Mark Mark schreef:

  Mooi antwoord 🙂 en juiste muziek keuze er bij 🙂

 4. Mark Mark schreef:

  Dank je wel (50 tinten vond ik alleen ni zo goed 😉 )

 5. Judith schreef:

  Thanks..
  Eigen schrijverij;-) wil zo nu en dan ook wel eens wat schrijven

 6. Judith schreef:

  Vond deze wel passend bij jouw verhaal:-)

 7. Mark Mark schreef:

  Had je goed aangevoeld 🙂

 8. Just me schreef:

  Zwoele klanken
  opzwepende muziek
  de vloer is van mij
  er is geen publiek

  Zweven op de tonen
  er is alleen nog geluid
  het gaat dwars door mijn lichaam
  de passie moet eruit

  Een hand betast mijn lichaam
  dringt binnen in het beeld
  contact door slechts het ritme
  ik krijg het langzaam heet

  Het tempo gaat steeds hoger
  de hand wordt een heel lijf
  verzuchtend geef ik over
  elke zenuw staat nu stijf

  Verstrengeld op de maten
  twee mensen worden één
  steeds intenser en steeds heter
  waar dat dit in godsnaam heen

  Dansen wordt nu passie
  Ik wil steeds meer en daar
  Midden op die dansvloer
  Kom ik zomaar klaar

  Schuldig kijk ik op
  En zie een lachende blik
  Een grijns en twee donkere ogen
  Op mijn kont een ferme tik

  Dit was niet de bedoeling
  jij straft dit straks weer af
  ik bereid me nu al voor
  op een fikse straf

  Met opgeheven hoofd
  stap ik van de vloer
  de straf zal ik accepteren
  tenslotte ben ik “just me” en ….. stoer !

 9. Mark Mark schreef:

  wat erotiek al niet teweeg brengt
  een al poezie 🙂

 10. Judith schreef:

  Mooie zwoele poëzie Just me!!!

 11. Just me schreef:

  dank je Judith 🙂

Een reactie maakt mij blij

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.