150 150

Alvast mijn excuses aan iedereen.
Aan iedereen die te maken gaat krijgen met mijn oneindige drang alle afspraken vast te leggen. Sorry dus voor zij, die overladen zullen worden met mails om dat wat overduidelijk is vastteleggen. Nee het is geen spam slechts een stukje zekerheid voor mijzelf. Mijn les is nu wel overduidelijk, mensen vertrouwen als het gaat om geld is niet geheel verstandig. Al helemaal niet als je van dat geld afhankelijk bent om daarvan een sober leven te leiden.

 

Nu het leven mijn neus weer eens duidelijk op de feiten heeft gedrukt krijg je wel de neiging om namen te gaan noemen. Het is namelijk niet de eerste keer dat vanuit die hoek afspraken worden omgebogen en er over communiceren wordt gemeden. Het zal helaas ook niet de laatste keer zijn, verwacht ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid. Nogmaals mijn excuses. Ik zal geen namen noemen. Ik kan jullie dus ook niet behoeden om met die mensen in zee te gaan. Sorry dus hiervoor. Het is nu eenmaal niet verstandig in deze situatie namen openbaar te maken. En voor wie het wel duidelijk is, die zijn helaas ook al tegen die lamp gelopen.

 

Maar karma is a bitch.
Hier hoop ik dan maar op. Echter hoop ik ook dat die personen, zichzelf hier dan net zo positief doorheen kunnen slaan als ik. Al weet ik dat, dat niet voor eenieder is weggelegd. Ook hiervoor mijn excuses aan zij die, die bitch zullen ervaren. Ik heb daar geen invloed op. Al vraag ik mij wel af of ik dat zou willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.